x

Korn klar med sjette udspil

Korn klar med sjette udspil

Der skulle ikke gå mere end et år, før det amerikanske nu-metalband Korn igen er ved at være albumaktuelle. For en gang i november udsender de deres sjettealbum ”Take A Look In The Mirror”, der er opfølgeren til ”Untouchables” fra sommeren sidste år.

”Vi har gnisterne i os igen. Dette er virkeligt et aggressivt album. Mere kant. På det sidste album eksperimenterede vi, dette album er tilbage til det basale med hårde grooves. I får en del skrigeri på dette album. Jeg skriger ikke kun for at skrige. Når vi sættes os ned for at skrive, så skriver vi det, der kommer ud. Jeg gik igennem en hård tid. Og sangene er egentlig om forhold og fucking had,” forklarer sanger Jonathan Davis til rollingstone.com.

Inden bandet drog på sommerens Ozzfest-turné i Amerika, indspillede de 10 sange i Davis hus i Californien, deriblandt ”Right Now”, der er en sang om at vågne op og have en lyst til at slå alle mennesker ihjel, forklarer Davies rørende, og afslører to andre sangtitler ”Did My Time” og ”Everything I Know”.

Bandet er så småt på vej tilbage i studiet, og med dette album står bandet selv for produktionen. ”Det var på tide, at vi lavede vores eget album. Det har virkelig været godt, vi har slappet af. Det er ikke som at være i et sterilt studie. Vi kan slappe af og hoppe i min pool”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA