x

Machine Head kommer til Århus

Machine Head kommer til Århus

Machine Head er lige nu i gang med en turné som opvarmning for Metallica, og efterfølgende påbegynder de til juni en længere europæisk festivalturné, der blandt andet bringer dem forbi Rock Im Park i Tyskland og Nova Rock i Østrig. Der er dog ikke nogen danske festivaler på programmet, og derfor har gruppen sagt ja til at forlade festivalturnéen for en enkelt i aften i juli, og i stedet give koncert på spillestedet Train i Århus.

Annonceringen af en ny dansk Machine Head-koncert kommer som en rigtig god nyhed for de mange, der gik forgæves i november, hvor gruppen måtte melde afbud til en koncert i KB Hallen, hvor de skulle have spillet sammen med Slipknot. Bandet er stadig ude at promovere albummet "The Blackening" fra 2007, der allerede har bragt dem til både Roskilde Festival samt KB Hallen, men denne gang er det altså i Århus, bandet kan opleves, hvor de skal spille for første gang.

Til den tid kan man så håbe, at de giver den lige så meget gas, som de gjorde på Roskilde i 2007, hvor en begejstret GAFFA-anmelder gav dem seks stjerner og afsluttede sin anmeldelse med følgende ord:

"Eftermiddagens afslutter blev naturligvis ny-klassikeren "Davidian". En sikker afslutter, der satte en tæske tyk streg under, at Machine Head efter næsten 15 år på scenen stadig er blandt de absolut ypperste".

Machine Head gæster Train i Århus 27. juli, og billetsalget til koncerten starter klokken 10:00 onsdag 8. april via train.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA