x

The William Blakes giver koncerter

The William Blakes giver koncerter

Det ville være løgn at sige, at The William Blakes er kendte for at spille koncerter i tide og utide, men til maj retter de lidt op på deres manglende turnévirksomhed ved at give fire koncerter i henholdsvis Odense, København, Aalborg og Århus.

Gruppen udsendte for nylig deres andet album "Dear Unknown Friend", der af anmelderne blev rost for at være ambitiøs, fantasirig og legesyg, og det samme kan man sige om gruppens eneste koncert i år. Her spillede The William Blakes i Pumpehuset sammen med en lang række gæster, der alle var klædt ud i forbindelse med, at det var fastelavn, og i invitationen til koncerten blev der opfordret til, at publikum også dukkede udklædte op.

Det vil nok ikke gøre sig gældende til de fire koncerter til maj, men mon ikke det opfindsomme band alligevel har et eller andet overraskende planlagt. Det kunne for eksempel være en gæsteoptræden af det nuværende/tidligere Big Fat Snake-medlem Peter Viskinde, der har aftalt med de herrer Kristian Leth, Bo Rande samt Frederik og Fridolin Nordsø, at han skal indspille et album sammen med The William Blakes.

The William Blakes kan opleves live følgende datoer:

14. maj Posten, Odense
15. maj Vega, København
21. maj Studenterhuset, Aalborg
22. maj SPOT, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA