x

Stil spørgsmål til Jens Unmack

Stil spørgsmål til Jens Unmack

Nu har du - kære læser, lytter, fan, entusiast - mulighed for at overtage mikrofonen og stille dine spørgsmål til danske musikere. Første i rækken er Love Shop-sanger og solist Jens Unmack, som er aktuel med sit tredje soloalbum, ”Dagene Løber Som Heste”. Vores anmelder Finn P. Madsen gav i sin anmeldelse pladen hele fem stjerner med ordene: ”Jens Unmack bærer på 'Dagene Løber Som Heste' følsomheden helt uden på huden og undviger det navlepillende med stor elegance. Det klæder en sangskriver af hans format.”

Dele af hans plade er indspillet i Prag med The City Of Prague Philharmonic Orchestra, og pladen er i øvrigt produceret af Nikolaj Nørlund.

Du kan stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord – hvad han spiser til morgenmad, hvad hans numre handler om, hvad han drømmer om, hvor langt han løber (eller ikke løber) om ugen, hvorfor han blogger på jensunmack.dk, hvordan Love Shop udvikler sig fremover og så videre.

For at stille dine spørgsmål til Jens Unmack, skal du sende en mail til [email protected] Skriv ”Jens Unmack” i emnefeltet, og husk at skrive dit navn og din hjemby i bunden af mailen. Vi udvælger de bedste fem spørgsmål og stiller dem til Jens Unmack. Mailboksen er åben frem til på onsdag den 15. april klokken 12.00.

Du kan læse resultatet af interviewet på fredag efter påske, der bliver det første i en række af månedlige fan-interviews med aktuelle kunstnere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA