x

Se Månedens Demo live på Lades

Se Månedens Demo live på Lades

Lades Kælder lægger igen i denne måned hus til en koncert med Månedens Demo. Det foregår på fredag 10. april, og drejer sig om bandet Dilemma Light, der er valgt som Månedens Demo i april-udgaven af GAFFA. Det er et popband, der med humoren og selvironien helt i front spiller op til dans. Det gør de med en blanding af 80'er lyd og caribiske elementer.

"Et skamløst popband fra Kolding, der top-professionelt leverer en række oneliners, finurligheder, melodier og hooklines", stod der i GAFFA, og generelt er der lagt i til en fest.

Før dem spiller Temper Temper. Et stærkt guitar-pop band, med et solidt melodiøre og smittende spilleglæde lægger sig i forlængelse af bands som Coldplay eller Kings Of Leon.

"Det falder Temper Temper nemt at skrive gode sange, og de spiller dem med en naturlighed, mange bands bør misunde dem", kunne man læse i denne måneds GAFFA, hvor der også var fremhævet, at alle fire sange på demoen er ørehængere. En sjældenhed blandt demoer. To bands, der med forskellig baggrund udtrykker sig i slidstærke melodier. Begge er bands jeg tror vi kommer til at se mere til.

Begge bands i Lades Kælder 10. april, og oplev desuden Dilemma Light på Oure Højskole 30. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA