x

Chris Brown nægter sig skyldig

Chris Brown nægter sig skyldig

Mandag 6. april var Chris Brown blevet indkaldt til retten i Los Angeles, hvor anklagerne mod ham i forbindelse med en voldsepisode i februar, blev læst op. Han blev bedt om at forholde sig til anklagerne om at have slået kæresten Rihanna og truet med at slå hende ihjel, og her erklærede Brown sig ifølge Reuters ikke-skyldig. Selve retssagen sættes i gang 29. april, hvor Brown vil blive indkaldt til vidnesskranken for at fortælle om, hvad han mener skete 8. februar.

Efterfølgende spurgte Reuters Rihannas advokat om sangerindens reaktion på Browns uskyldighedserklæring, og her fortalte advokaten, at Rihanna havde håbet på, at Brown ville indgå et forlig, men da det ikke var tilfældet, var hun villig til at vidne mod ham, hvis det blev nødvendigt.

Chris Brown har tidligere udsendt en pressemeddelelse, hvor han udtalte, at han gerne ville undskylde for, hvad der var sket, og at han havde opsøgt hjælp af vejledning fra sin præst samt venner og familie. Men han var altså ikke villig til at erklære sig skyldig i en retssal, og derfor skal han altså nu foran dommer og jury senere på måneden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA