x

Johan Olsen hjælper Skambankt

Johan Olsen hjælper Skambankt

Skambankt udsendte i januar albummet "Hardt Regn", der blandt andet indeholder sangen "O Dessverre". Sangen udsendes nu som single, men i en lidt anden version end den, man kender fra pladen. Skambankt har nemlig indgået kompagniskab med Johan Olsen fra Magtens Korridorer, der for en kort bemærkning udlåner sin unikke vokal til nordmændene.

Hvordan det lyder kunne man høre, da Skambankt i weekenden spillede på Loppen i København, hvor bandet overraskede alle ved at invitere Olsen på scenen, og i denne uge udsendes så den indspillede version af samme nummer.

Ifølge Skambankts danske pladeselskab har snakken om et musikalsk samarbejde mellem Magtens Korridorer og Skambankt har været oppe og vende flere gange, men først nu er det blevet en realitet. Brikkerne faldt på plads i forbindelse med Skambankts tur landet rundt med D-A-D, og ved den lejlighed fik Johan Olsen – der i øvrigt er kvart-nordmand – et opkald for at høre, om han var klar til gøre noget ved snakken.

Konklusionen blev et besøg i Tornado studiet i København en søndag i foråret, og resultatet er en ny version af "O Dessverre", der netop er blevet udsendt som single.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA