x

Pete Doherty optræder helt alene

Pete Doherty optræder helt alene

I forbindelse med Søren Solkær Starbirds fotoudstilling "Closer" er der blevet arrangeret en række koncerter, hvor musikerne skal spille i Øksnehallen omgivet af fotografens værker. Den næste koncert afvikles 9. april og er med Pete Doherty, der er aktuel med soloalbummet "Grace / Wastelands".

Doherty spiller normalt med sit band Babyshambles, men har ikke bare valgt at udgive et soloalbum, men også at spille en række koncerter, hvor han præsenterer materialet for folk. Til de koncerter har han dog sammensat et band, der blandt andet inkluderer Blur-guitaristen Graham Coxon, der også medvirker på pladen.

Men ingen af de hyrede musikere dukker op, når Doherty går på scenen. I stedet får man en helt unik mulighed for at se den tidligere libertiner optræde helt alene kun bevæbnet med en guitar, hvilket godt kunne gå hen og blive en ret enestående begivenhed.

Inden koncerten kan man se to film om den engelske musikers liv og musik. Den ene er koncertfilmen "Up The Shambles - Live In Manchester", hvor man kan se Doherty i selskab med sit band. Lidt tættere kommer med man manden bag musikken i filmen "Who The Hell is Pete Doherty?", der prøver at finde ud af, hvem Pete Doherty egentlig er.

Pete Doherty giver koncert i Øksnehallen 9. april med opvarmning leveret af Marie Fisker. Der er fortsat ledige billetter, der kan købes via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA