x

Zwan opløst efter ét album

Zwan opløst efter ét album

Tidligere Smashing Pumpkins-frontmand afslørede i går til den amerikanske radiostation Wgn-Ch9, at han nu også er tidligere Zwan-frontmand.

”Jeg tror, mit hjerte var i Smashing Pumpkins. Jeg tror, jeg var naiv i at tænke, at jeg kunne finde noget, der ville give lige så meget mening for mig. Langt hen af vejen følte jeg, at bandmedlemmerne så det som noget, de enten kunne vælge at gøre eller ikke gøre,” forklarer Corgan.

Zwan blev dannet, efter at Smashing Pumpkins blev opløst i slutningen af 2000. Med i Zwan var den tidligere Pumpkins-trommeslager Jimmy Chamberlin, tidligere A Perfect Circle-bassist Paz Lenchantin, tidligere Chavez-guitarist Matt Sweeney og Papa M-frontmand og tidligere Tortoise-guitarist David Pajo.

Bandet nåede at udsende albummet ”Mary Star Of The Sea” i januar måned i år, og en koncert på årets Roskilde Festival blev fastlagt. Hele Europa-turnéen blev dog aflyst på grund af ”familiemæssige oversager”, som der stod i en kort pressemeddelelse.

Mange mener, at årsagen til aflysningen af turnéen og nu bandopløsningen skyldes David Pajos engagement i Zwan, da han sideløbende plejede sit Papa M-projekt. I august måned forlod Paz Lenchantin endvidere Zwan for at dedikere mere tid til netop Papa M.

På spørgsmålet om, hvorvidt Corgan har planer om at danne et nyt band, svarer han: ”Jeg er 36 år, jeg er klar til en solokarriere.”Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA