x

The Beatles genudgiver bagkataloget

The Beatles genudgiver bagkataloget

Hele The Beatles' bagkatalog er kommet under behandling, og til september udsendes samtlige tolv studieudgivelser samt "Magical Mystery Tour"-soundtracket i digitalt remasterede udgaver med nye booklets samt en kort dokumentarfilm om albummet. Masteringen er foregået i Abbey Road-studierne og har taget fire år, og det vil nu for første gang blive muligt at få gruppens første fire udgivelser med stereolyd.

Ved samme lejlighed udsender man også udgivelserne "Past Masters Vol. I" og "Past Masters Vol. II" på en samlet skive, og alle fjorten udgivelser samles desuden i en boks, der også indeholder en dvd med føromtalte dokumentarfilm.

Der udgives også en boks med "The Beatles In Mono", der samler de ti plader, der oprindelig blev mikset i mono, plus yderligere to skiver med materiale i mono. Alle disse udgivelser udsendes 9. september i forbindelse med udgivelsen af spillet "The Beatles: Rock Band".

Alle disse udgivelser vil blive udsendt på cd, og der er fortsat ikke noget der tyder på, at det vil blive muligt at få lov til at downloade Beatles-sange i den nærmeste fremtid. Dhani Harrison, der udover at være George Harrisons søn også har været involveret i udviklingen af det kommende computerspil, har udtalt, at han ikke føler priserne på iTunes er rimelige, og at rettighedshaverne nu i stedet overvejer selv at oprette en distributionskanal på nettet, hvor man vil kunne downloade Beatles-materiale. Men det vides endnu ikke, hvornår en eventuel online Beatles-butik vil stå klar.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA