x

U2 til Danmark

U2 til Danmark

Da U2 i marts måned offentliggjorde de første datoer til deres kommende 360º World Tour, stod der ikke Danmark nogen steder på turnéplanen. Men ifølge et nyt interview med gruppen, som vises på TV2 15. april, kommer bandet til landet i løbet af 2010.

U2 har for nylig givet sit første tv-interview til dansk TV i over 5 år, der vil blive vist i Dags Dato som en halvtimes udsendelse på TV2 15. april, og her afslører bandet blandt andet, at de har tænkt sig at komme forbi Danmark til næste år for at give koncert. Det skriver Universal i dag i en pressemeddelelse.

U2 påbegynder deres nye turné med en koncert i Barcelona 30. juni, hvor man vil kunne se bandet optræde på Camp Nou. Herefter turnerer gruppen rundt i Europa indtil 22. august, hvor de runder den europæiske del af turnéen af i Cardiff. Herefter fortsætter de til USA frem mod slutningen af oktober, hvor turnéen i første omgang afsluttes.

Men nu tyder det altså på, at U2 vil sætte gang i 360º World Tour igen i 2010, og her vil man altså også kunne få dem set i Danmark. Om det så bliver København, Århus, Herning, Aalborg eller et helt femte sted, de dukker op, vil tiden vise.

U2 kan ses i Dags Dato på TV2 15. april.

[Update] Vi har modtaget følgende opklarende mail fra U2s danske pladeselskab Universal Music:

"For en god ordens skyld vil jeg understrege at nedenstående [...] ikke forveksles med en pressemeddelse. Specielt med henblik på "nyheden om U2 kommer til DK næste år" er dette ikke nogen bekræftelse herom, at der er konkrete planer pt. Men blot en udtalelse fra Bono som en konstatering af, at de ikke når forbi DK i år".

Bonos bemærkning om en dansk koncert skal med andre ord ikke ses som et udtryk for, at der lige nu er konkrete planer for en U2-koncert i Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA