x

Annasaid varmer op for Glasvegas

Annasaid varmer op for Glasvegas

(Foto: Lasse Dearman)

I dag kunne Karrierekanonen meddele, at århusianske Annasaid gik videre blandt de 18 bedste bands. Og som en ekstra fjer i hatten kunne bandet så meddele, at de skal varme op for Glasvegas, når de spiller på Train i Århus den 5. maj, som en del af deres store Europatour. Århus-kvartetten har allerede hentet en del erfaring som liveband, har rundet de 100 koncerter og tidligere varmet op for Surfact, Lily Electric og The Floor Is Made Of Lava, et band, der selv fik lov at varme op for et engelsk band, da de spillede før Oasis i Vega tidligere på året.

- Vi er utroligt glade for nyheden, og det må siges at være det absolut største band, vi har supportet. Det er en mulighed for at spille med et af de helt store orkestre i sin genre, så vi glæder os til at få en oplevelse og eventuelt at skabe kontakter gennem det job, siger Martin Sahlerts, der sammen med Mathias Smidt, Jesper Jensen og Johan Sylvest udgør Annasaid.

Annasaid spiller gedigen uptempo indierock med britiske inspirationer, og i løbet af maj tager de på en mindre Danmarksturné med Factory 45, inden de i øvrigt også skal optræde på Start! Festival (den tidligere Vesterbro Festival) i den første weekend i juli.

Du kan lytte mere til Annasaid på deres MySpace, hvor man netop nu kan høre nummeret "Ballon Field", som var grundlag for deres udvælgelse til Karrierekanonen 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA