x

Detaljer om kommende Ryan Adams-udgivelser

Detaljer om kommende Ryan Adams-udgivelser

Denne gang er den god nok. Efter gentagne løfter om op til flere album på vej, bakkes den amerikanske rock-singer-songwriter Ryan Adams nu op af sit pladeselskab, om udgivelsen af sangerens fjerde soloalbum. Albummet, der udsendes den 3. november, har fået den enkle titel ”Rock N’ Roll” og er ifølge skaberen et 80’er-rockalbum.

Albummet er produceret af Courtney Loves manager og kæreste Jim Barber, og indeholder gæsteoptræden fra navne som Billie Joe Armstrong fra Green Day, tidligere Hole- og Smashing Pumpkins-bassist Melissa Auf Der Maur, skuespilleren Parker Posey og Tony Shanahan fra Patti Smiths band.

Samme dag som ”Rock N’ Roll” lander i butikkerne, udsendes ep’en ”Love Is Hell, Part 1”, og den 9. december udsendes ”Love Is Hell, Part 2”. Sangene på de to ep’er stammer fra det album der var planlagt til at udkomme i starten af året, men som Adams' amerikanske pladeselskab ikke var begejstrede for at udgive. Albummet var så senere udtænkt til at være inkluderet på et stort boks-sæt, der skulle indeholde fire-fem uhørte og færdiggjorte album. Men nu bliver albummet opdelt og udsendt som to ep’er, da dette var den eneste mulighed, Adams havde for at få musikken udgivet.

Tracklisten til ”Rock N’ Roll” ser ifølge tidlige rapporter fra Adams således ud:

“This Is It”
“Shallow”
“1974”
“Note To Self, Don't Die”
“Burning Photographs”
“Boys”
“Political Song For People I Hate To Sing”
“Wish You Were Here”
“So Alive”
“Anybody Wanna Take Me Home?”
“Hypnotized”
“Luminol”
“Do Miss America”
“The Drug's Not Working”

Kvikke Ryan Adams-fans har fundet ud af, at den formodede første single fra albummet findes i mp3 format på en underside af sangerens officielle hjemmeside. Den U2-klingende ”So Alive” kan findes i bunden af denne side http://www.ryan-adams.com/audio/


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA