x

Nyt Alice Cooper-album

Nyt Alice Cooper-album

Alice Cooper udsender nyt album, "The Eyes Of Alice Cooper", i næste uge.

Den legendariske horror-rocker er denne gang gået efter en rå og direkte live-lyd. Sangene på albummet er skrevet af Cooper i samarbejde med Eric Dover og Ryan Roxie fra hans nuværende band. Producer er Mudrock, hvis egentlige navn er Andrew Murdock, og som tidligere har produceret bl.a. Godsmack og Powerman 5000.

"The Eyes Of Alice Cooper" har ikke noget egentligt koncept, som det har været tilfældet med mange af hans tidligere plader – eller det skulle da lige være konceptet "keep it simple and let it rock", som det hedder på Alices hjemmeside.

Guitaristen Wayne Kramer fra den legendariske rockgruppe MC5 medvirker på sangen "Detroit City", en sang, der hylder Detroits rockscene i slutningen af 60'erne med navne som Iggy Pop & The Stooges, MC5, Ted Nugent og Alice Cooper selv, og som i dag har været fødested for f.eks. The White Stripes.

Alice Cooper, der jo ofte har udvist teatralske tilbøjeligheder, har i øvrigt takket nej til en rolle i en ny musical baseret på børnebogen "Chitty Chitty Bang Bang", Ian Flemings historie om en magisk bil, der kan blive til et fly, oplyser World Entertainment News Network.

Cooper skulle have erstattet balletdanseren Wayne Sleep i rollen som Børnefangeren (The Evil Child Catcher) i teaterproduktionen, der sættes op på Londons West End, men afslog efter at have overværet stykket i sidste uge. En talsmand siger, at Alice kunne lide showet, men vurderede at rollen ikke var noget for ham. Desuden har Alice Cooper også travlt med at turnere i USA på baggrund af det nye album, der udsendes den 22. september på Eagle Records (i USA dog først den 30.)

Tracks:
Detroit City
What Do You Want From Me?
Love Should Never Feel Like This
Spirits Rebellious
Novocaine
Man Of the Year
Bye Bye Baby
Be With You Awhile
I'm So Angry
Between High School And The Old School
This House Is Haunted
Backyard Brawl
The Song That Didn't Rhyme


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA