x

Suspekt til Odense

Suspekt til Odense

Efter Odense er blevet forbigået af Tabu Records' store 10 års jubilæum, får fynboerne alligevel en chance for at høre Albertslund-hiphoppperne. Suspekt tropper nemlig op med blandt andre Jooks og MayerMayn og giver en stor koncert den 14. august.

Suspekt og resten af Tabu Records har lige afsluttet deres to store koncerter i København og Århus, hvor hele bagkataloget fra de 10 års virke blev gået igennem. Ud over Suspekts egne tre succesfulde albums har Tabu-lejren stået for udgiveserne fra rapperne Marwan og Jeppe Rapp, men har også udgivet electrorockerne Vetos albums. Koncerten med hele Tabu på Store Vega fik 4 stjerner af GAFFA, der blandt andet skrev:

"Der må ligge potentielle turistmuligheder, når et propfyldt Vega samstemmigt med Bai-D og med omvendt v-tegn råber "Jeg er fra fucking Albertslund, din lorteluder!" En karruseltur i Tabus bagkatalog cementerede igen, hvem der har bukserne på i dansk rap".

Suspekt udgav i 2007 dere tredje album "Prima Nocte" som fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt roste albummet med:

"Denne plade er fuld af tekstguldkorn, og ved at vælge et ville jeg fravælge et andet, så det lader jeg være med. I stedet vil jeg applaudere, at det næsten er lykkedes Suspekt at ramme den perfekte kombination af ”blod, sæd og sprit-rap” vs. ”personlig, dunkel og nådesløs rap”."

Medlemmerne Orgi-E, Bai-D og produceren Rune Rask håber at kunne lægge et plaster på såret hos de forbigåede fynboer og giver en ekstrakoncert ved Brandts Klædefabrik i Odense.

Billetterne koster 200 kr. stk. og kan erhverves nu på www.gaffabillet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA