x

Billy Bob Thornton buhes ud af Canada

Billy Bob Thornton buhes ud af Canada

Billy Bob Thornton fik sit gennembrud som skuespiller i 1996 med filmen "Sling Blade", der sikrede ham en Oscar-nominering for sin præstation i hovedrollen, og filmen sikrede ham desuden en Oscar-statuette for manuskriptet til filmen. To år senere blev han igen nomineret som skuespiller for filmen "A Simple Plan", og siden har han medvirket i film som "Monster's Ball" og "Love Actually". Han har dog endnu ikke fået det store gennembrud som musiker, og han får det nok heller ikke i Canada lige foreløbig.

Thornton var ellers taget til Canada tidligere på måneden for at give en række koncerter, men i et interview med den canadiske radiostation CBC lod han i sidste uge intervieweren og lytterne forstå, at han ikke var helt tilfreds med rockpublikummet nord for den amerikanske grænse. I interviewet, hvor Thornton ifølge avisen The Independent ikke var specielt sammenhængende, brokkede han sig over, at publikum til hans canadiske koncerter var "meget reserverede" uanset hvad man sagde til dem, hvorefter han sammenlignede dem med "kartoffelmos uden sovs".

Sjovt nok faldt det ikke i specielt god jord hos lytterne, så da Billy Bob Thornton & The Boxmasters dagen efter gik på scenen for at varme op for Willie Nelson, blev de mødt af buh-råb, og der blev kastet ølkrus mod scenen.

Den følgende dag forventede man en lignende reaktion til en koncert i Montreal, da det pludselig blev meddelt, at aftenens opvarmningskoncert var aflyst, og den melding blev mødt med stor jubel. Koncerten den følgende aften blev også aflyst, og efter først ikke at have givet en grund, blev der efterfølgende udsendt en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at bandets guitarist samt flere medlemmer af holdet bag bandet var blevet ramt af influenza.

Folk er dog blevet raske nok til at kunne varme op for Willie Nelson i aften 14. april, når de to bands tager fat på den del af turnéen, der afvikles i USA.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA