x

Ny soulklub på Copenhagen Jazzhouse

Ny soulklub på Copenhagen Jazzhouse

En ny klub ser dagens lys i det københavnske, når folkene bag Soulfuld for første gang i april viser deres kærlighed til gammel soul, jazz og rhythm'n'blues på originale vinyler. Klubben, der hylder rytmerne fra 1950'erne til 1970'erne, lægger ud med at blive gæstet af dem prominente dj Andy Smith, der er kendt for sit arbejde med triphopgruppen Portishead.

Derudover varsler arrangørerne allerede nu med, at Anders Trentemøller gæster klubben til det næste arrangement i maj. Den elektroniske guru disker op med et specielt "Surf 'n' Soul"-set, der svarer til den nye klubs lyd.

Bag foretagenet står blandt andre DJ LeBon, der er bedst kendt fra pladekollektivet Den Sorte Skole, og som for nylig har vundet Politikens "iByen pris" samt en Danish Hip Hop Award. Udover DJ LeBon er værterne for den soulklub pladeentusiasterne Lasse "Cohnny Jazz" Lautrup og Stefan Storm, der begge har spillet og samlet plader i en årrække og vil bruge deres store viden om vinyler i Soulfuld.

Udover den musikalske side af klubben bliver der sørget for den rette stemning med psykedelisk lys af kunstneren Frank Hindsberg, mens plakater og flyers er skabt af den unge kunstner Karla Holmbäck.

Stemningen og ikke mindst soulmusikken i Soulfuld kan opleves første gang fredag den 17. april på Copenhagen Jazzhouse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA