x

Arcade Fire klar til at lave ny musik

Arcade Fire klar til at lave ny musik

Arcade Fire er aktuelle med dvd'en "Miroir Noir", og i den forbindelse fik The Montreal Gazette et interview med frontmanden Win Butler under skarpe instrukser om kun at snakke om dvd-udgivelsen. Men alligevel lykkedes det journalisten at dreje samtalen over på bandets fremtidsplaner, og noget kunne tyde på, at gruppen er ved at være klar til at gå i gang med opfølgeren til "Neon Bible" fra 2007.

Butler var dog ikke meget for at afsløre noget, men fortæller at gruppens pause i lang tid har gjort dem godt.

"Jeg har ikke rigtig lyst til at snakke om det, men vi føler os virkelig kreative lige nu. Vi er som band et rigtig godt sted. Det sidste år var den første pause, vi har taget i fem år. Alle føler sig forynget og spændte".

Frontmanden udtrykker i interviewet også glæde ved at se Barack Obamas arbejde som præsident. Arcade Fire støttede Obamas valgkamp, men selvom han er glad for at Obama vandt, så er han godt klar over, at mange af de problemer, der inspirerede "Neon Bible" ikke vil forsvinde med et trylleslag, bare fordi der er kommet en ny præsident. Han vil dog ikke afsløre, hvordan det nye politiske klima kommer til at inspirere bandets musik fremover.

Mens Butler og de øvrige Arcade Fire-medlemmer fortsat ikke vil sige meget om deres musikalske projekter, så snakker filminstruktøren Richard Kelly fortsat om soundtracket til sin kommende film "The Box". Ifølge et MySpace-indlæg har Win Butler og Regine Chassagne fra Arcade Fire sammen med Owen Pallett (fra Final Fantasy, der ofte spiller violin med Arcade Fire) indspillet mere end 80 minutters musik til filmen.

"The Box" er færdiggjort og forventes at få amerikansk premiere til oktober. Dermed kan der altså nå at komme ny musik fra Arcade Fire i år, hvis musikken udsendes som soundtrack.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA