x

Tysk popstjerne anholdt efter usikker sex

Tysk popstjerne anholdt efter usikker sex

Anklaget for at have haft ubeskyttet sex med tre mænd uden at fortælle dem, at hun var hiv-smittet, blev sangerinden Nadja Benaissa fra pigegruppen No Angels arresteret i weekenden på en natklub i Frankfurt.

Den tyske sangerinde Nadja Benaissa er et af fire medlemmer af popgruppen No Angels, der blev dannet i 2000 i programmet Popstars. Siden har No Angels udsendt en stribe udgivelser, og gruppen er blevet landets bedstsælgende pigegruppe nogensinde. Benaissa har desuden i 2006 udsendt soloalbummet "Schritt Für Schritt". Hun er ved at forberede sit andet soloalbum, men efter at være blevet arresteret i weekenden kan det være, at det album kommer til at ligge i skuffen i en hel del år.

Ifølge Ekstrabladet er sangerinden nemlig blevet varetægtsfængslet af frygt for, at hun vil gentage sine ulovligheder, og hun risikerer at blive fængslet i ti år, hvis hun kendes skyldig.

No Angels var opløst fra 2003 til 2007, men vendte tilbage efter fire års pause med albummet "Destiny". Gruppen fortsatte deres comeback året efter ved at deltage i den internationale Melodi Grand Prix-finale med sangen "Disappear", der er skrevet af norske Hanne Sørvaag i samarbejde med Remee og Thomas Troelsen, der også har produceret sangen.

Ifølge BBC har anklagemyndigheden udtalt, at minimum en af Benaissas sexpartnere er blevet smittet, men det vides ikke, hvad status er med de to øvrige, eller hvornår sangen mod den 26-årige sangerinde vil komme for retten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA