x

Stella Polaris indtager London

Stella Polaris indtager London

Sidst Stella Polaris afprøvede sit navn i international sammenhæng var ved Amsterdam Dance Event i oktober sidste år, hvor musik fra Trentemøller, Lulu Rouge, Asle Bjørn, Matias&Løwenstein og Stella Polaris' hovedmænd Nicka og Kalle B strømmede ud af højtalerne, da Danmarks største chill-out event overtog spillestedet Paradiso i Amsterdam.

Stella Polaris har været i en rivende udvikling i de senere år. Efter i en årrække at have stået bag arrangementer i København og Århus en weekend i august, så har folkene bag udvidet repertoiret med aktiviteter på Spot og Roskilde Festival samt Statens Museum For Kunst. Der er også kommet kompileringsudgivelser, og i år vil man også kunne opleve Stella Polaris i Odense.

Men sidste år tog man altså også hul på udlandet, og 13. juni fortsætter eventyret i London, hvor den populære klub Matter skal danne ramme om en Stella-event. Matter er startet af folkene bag den klubben Fabric, der blandt andet er kendt for deres compilation "Fabriclive" sammensat af store kanoner som James Murphy, Simian Mobile Disco, John Peel og Spank Rock.

Når Stella Polaris for første gang sætter butikken op i London sker det naturligvis i samarbejde med en lang række danske navne. Trentemøller, Lulu Rouge og Stella Polaris Allstars vil naturligvis være på plads, og de får følgeskab af engelske Tom Middleton og Pete Gooding samt ingen ringere end amerikanske Moby.

Moby, Trentemøller og Stella Polaris kan opleves på Matter i London 13. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA