x

Black Sabbath-medlemmer udgiver album

Black Sabbath-medlemmer udgiver album

Det højpriste Heavy Metal-band Black Sabbath blev genforenet i 2006 under navnet Heaven & Hell, og de er nu klar med det første album under det nye bandnavn. Albummet har fået titlen "The Devil You Know" og er sat til at udkomme den 27. april.

Black Sabbath har skiftet besætning af flere omgange, og har blandt andre haft MTV-stjernen Ozzy Osbourne med ombord bag mikrofonen. Opstillingen i Heaven & Hell tæller alle medlemmerne fra startfirserne, hvor Ronnie James Dio var forsanger. Det vil sige de originale medlemmer Tony Iommi og Geezer Butler samt trommeslageren Vinnie Appice og Dio.

Det nye album er indspillet i medlemmernes forskellige hjemmestudier i England og i USA efter en større sommerturné. Turnéen ramte også Danmark, hvor Heaven & Hell spillede i KB-Hallen, hvor GAFFAs anmelder gav Heavy Metal-legenderne tre stjerner og blandt andet skrev:

"Sandheden bag Black Sabbath i Heaven And Hells skikkelse ligger sandsynligvis slet ikke på scenen, men snarere i kasseapparaterne, der klinger lystigt på endnu en af tidens utallige nostalgi- og økonomi-fikserede gendannelser. Synd og skam, når nu potentialet var der for noget mere og bedre."

Om potentialet bliver udnyttet på deres første studiealbum under navnet Heaven & Hell vil tiden vise. I mellemtiden kan man lytte til singlen "Black Bible" på gruppens Myspace-side.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA