x

Mew til Roskilde

Mew til Roskilde

Esben Danielsen fra Roskilde Festival lagde her til morgen vejen forbi Go' Morgen Danmark på TV2, hvor han udover at fortælle anekdoter fra festivalens historie også kunne løfte sløret for to danske navne, der vil dukke op på festivalen til sommer - Tim Christensen og Mew.

Det er ikke den helt store overraskelse, at Tim C. har tilføjet et festivaljob til sin turnéplan, og her på GAFFA har vi da også tidligere skrevet, at det var forventet, at han ville komme på plakaten. Så det er en lidt større overraskelse, at Mew blev offentliggjort i dag.

Gruppen er dog albumaktuelle her til sommer og har også allerede meddelt, at de lægger vejen forbi Beatday 09, så det må siges at være oplagt at bede dem om også at give en koncert i Roskilde til juli.

Indslaget på TV2 var samtidig en opvarmning til dagens pressemøde, hvor Roskilde Festival klokken 12 vil præsentere det (næsten) færdige program. GAFFA vil naturligvis være tilstede, så senere i dag vil man her på GAFFA.dk kunne finde ud af, om rygterne om Blur, Jane's Addiction og Faith No More holder vand, eller om det er helt andre bands, arrangørerne vælger at trække op af hatten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA