x

Eminem vender tilbage på scenen

Eminem vender tilbage på scenen

Eftersom Eminem i 2005 måtte aflyse den europæiske del af sin turné på grund af helbredsproblemer, har den storskrydende rapper faktisk ikke stået på en scene fire år. Men med det sjette album på trapperne vender Eminem tilbage til rampelyset, når han optræder til MTVs store show MTV Movie Awards.

Albummet "Relapse" er blevet udskudt i flere omgange, og det nye album er tidligere blevet ændret til to udgivelser, hvor anden del med det inspirerende navn "Relapse 2" udkommer senere på året. De to udgivelser med Marshall Mathers er primært produceret af hans foretrukne kompagnon Dr. Dre.

Eminem har allerede udsendt to singler fra det første album, som er sat til at udkomme den 17. maj. Den første single "Crack A Bottle" med kammeraterne 50 Cent og Dr. Dre er allerede et etableret hit, og i denne måned så nummeret "We Made You" dagens lys.

Det sidstnævnte nummers musikvideo går allerede sin sejrsgang over nettet, hvor den evige drillepind Eminem stikker til amerikanske celebrity-kvinder som Lindsay Lohan, Britney Spears og Sarah Palin med sine verbale øretæver.

Eminem beviser i singlerne og ikke mindst i videoerne til dem, at humoren og galskaben er tilbage i rapkæften, og med annonceringen af den kommende optræden til MTV Movie Awards vender rapperen tilbage til scenen i rampelyset, hvor han hører til.

MTV Movie Awards afvikles i Los Angeles 31. maj, og her vil man også kunne opleve 50 Cent, Jordin Sparks, Christina Aguilera samt Rihanna.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA