x

Garagerock-festival i Kødbyen

Garagerock-festival i Kødbyen

Selvom der ikke er Gutter Island festival i år, betyder det ikke, at festivalledelsen har ligget på den lade side. Først blev konceptet Gutter Light introduceret med en række koncerter i sidste måned, og nu kan man se frem til by-festivalen Gutter City Festival, der begynder den 14. maj.

Der er dermed dømt masser af garagerock og rock 'n' roll i Kødbyen, når omkring 14 rockbands spiller på forskellige scener på Vesterbro. Blandt andre er The Defectors, Columbian Neckties og de norske The Goo Men blevet offentliggjort til Gutter City Festival.

Retrorockerne fra The Blue Van (billedet), som i lang tid var det mest hypede rockband i landet, topper plakaten til festivalen. Bandet har tre albums i bagagen og ry som et eksplosivt live-band, hvilket de også beviste til fulde i sidste måned til deres koncert i Odense, hvor GAFFAs anmelder belønnede dem med fem stjerner:

"The Blue Vans rockudtryk er så svulstigt, og så let tilgængeligt, at man skal være i ualmindeligt dårligt humør for ikke at blive afvæbnet af de fire gutter fra Hallund ved Brønderslev. Også selvom rockgenren ikke bliver tilføjet noget nyt".

Gutter City Festival sætter festivalsæsonen i gang med The Blue Van og de andre energiske rock 'n' roll-bands, og Råhuset og Forsamlingshuset i Kødbyen lægger rum og scener til koncerterne. Der er derfor nok at glæde sig til i Kødbyen, når festivalen løber af stablen fra den 14. til den 16. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA