x

Stil spørgsmål til Nephew

Stil spørgsmål til Nephew

I de seneste to uger har GAFFAs læsere kunne stille deres egne spørgsmål til Jens Unmack. Det er der kommet et fint interview ud af, som du kan læse her: Læserinterview - Jens Unmack.

Næste i rækken er Nephew, hvor Simon Kvamm besvarer de bedste spørgsmål fra læserne. Nephew udsender "Danmark/Denmark" Grundlovsdag, den 5. juni, men for blot en uge siden kom deres første single, "007 Is Also Gonna Die" i rotation i de danske radioer. Ud over de to nævnte sange vil pladen også indeholde sangene "Descendants Of King Canute", "Sov For Satan Mand", "D.T.A.P. (Decideret Træt Af Pis)", "Jesus Jesus" og "Hurra!". Nephew skal desuden spille en længere festivalturné, som starter i slutningen af maj måned.

Du kan stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Hvilke fodboldhold Nephew-drengene støtter, hvilken musik de hørte som teenagere, om Simon Kvamm bruger mælk og sukker i kaffen?

For at stille dine spørgsmål til Nephew, skal du sende en mail til [email protected] Skriv ”Nephew” i emnefeltet, og husk at skrive dit navn og din hjemby i bunden af mailen. Vi udvælger de bedste fem spørgsmål og stiller dem til Simon Kvamm. Mailboksen er åben fra i dag og frem til tirsadg den 19. maj. Du kan læse interviewet den 22. maj.

Du kan også sende en sms med dit spørgsmål. Det gør du ved at sende "NEPHEW (dit spørgsmål, dit navn og hjemby) til 1919". Det koster kun almindelig sms-takst.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA