x

Nyt The Kandidate med Hatesphere-forsanger

Nyt The Kandidate med Hatesphere-forsanger

Der har været stille omkring hardcore-bandet The Downward Candidate, der siden indspilningerne til deres debut-album sidste år har stået uden forsanger. Men efter at have teamet op med vokalisten Jacob Bredahl stiller den nye konstellation op under navnet The Kandidate.

Jacob Bredahl er en travl herre og er kendt fra andre hardcore-bands som The Last Mile og det succesfulde dødstrash-band Hatesphere, som han forlod i 2007. Den nye frontmand i The Kandidate er før blevet kaldt ”rablende vanvittig” og ”unaturlig”, når han har growlet sig igennem de tunge lydflader. The Kandidate skriver i deres pressemedelelse om deres arbejde med den nye forsanger, og om at Jacob Bredahl var en mulighed fra start:

”Vi kender alle Jacob og elsker ham for hans personlighed og hans fantastiske vokalevner. Det er evner, der helt sikkert dækker, hvad vi har ledt efter siden vi startede bandet”.

Man skal ikke vente lang tid for at få mulighed for at opleve den nye sammensætning i The Kandidate. Både den 20. maj på Loppen i København og den 6. juni på Musikcaféen i Århus vil The Kandidate demonstrere deres slagkraft på scenen. Debut-albummet med arbejdstitlen ”Until We Are Outnumbered” er ligeledes i støbeskeen og de rå udgaver af materialet kan høres på hardcore-gruppens myspace-side.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA