x

Madness udsender nyt album

Madness udsender nyt album

Den engelske ska-gruppe Madness kan i år fejre 30 års jubilæum og er dermed et af Englands mest langtidsholdbare bands. Den glade og svingede popmusik kan opleves på Roskilde Festival til sommer, og ska-legenderne byder desuden på et nyt album, der udkommer den 18. maj.

Albummet "The Liberty Of Norton Folgate" markerer således 30 år med det blæsende London-orkester, der på denne plade hylder den engelske hovedstad. Hjembyen får sig et nyt soundtrack med Madness-albummet, der fra startnummeret "We Are London" til den sidste 10 minutter lange titelsang emmer af britisk spilleglæde og kærlighed til London. Den engelske gruppe har ikke udsendt et album siden "Wonderful" fra 1999, og den nye plade har således været ventet i hele ti år.

Madness har en imponerende musikkarriere bag sig og har siden halvfjerdserne hærget de engelske hitlister med deres lettilgængelige og dansevenlige musik. Deres kendte firser-popperle "Our House" bliver stadig lystigt spillet, og der er endda siden lavet en musical med samme navn, hvor de aldrende personer bag det energiske ska-band bliver hyldet.

Roskilde Festival-folket kan glæde sig til de nye numre fra "The Liberty Of Norton Folgate", der højst sandsynligt vil blive spillet, når det syv mand store band tropper op.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA