x

The Sandmen aflyser årets koncerter

The Sandmen aflyser årets koncerter

The Sandmen har været godt på vej tilbage på toppen af den danske rockscene i flere år efter deres gendannelse i 2003. Nu ser det desværre ud til, at bandets fremtid hænger i en tynd tråd, efter at det nu er blevet annonceret, at The Sandmen aflyser alle deres koncerter i 2009.

Siden gendannelsen i 2003 er det blevet til en opsamlingsplade med firsernes og halvfemsernes hits og to nye roste albums fra de fire The Sandmen-medlemmer, der på det tidspunkt havde holdt pause i otte år. Rockgruppen har med flere udmærkede anmeldelser været på vej tilbage i den danske rockmusiks førerfelt.

Men med et skuffende plade- og billetsalg er The Sandmen gået i stampe, og på spillestedet Pumpehusets hjemmeside kan man nu læse den triste nyhed om, at bandet holder pause på ubestemt tid, på grund af "uoverensstemmelser internt i bandet i øjeblikket". The Sandmen aflyser dermed alle deres koncerter i 2009, men afviser i et interview til Politiken, at medlemmerne er uvenner. Bandets frontmand Allan Vegenfeldt forklarer om pausen i interviewet:

"Vi har måske slidt lidt rigeligt på hinanden de sidste par år, og hvis den gnist ikke rigtigt er der, så er det lige pludselig meget at lave for en lille smule glæde, så derfor valgte vi at sige, at så kan det sgu være lige meget".

Drivkraften har ifølge Vegenfeldt på det seneste manglet i det danske rockband, hvis album fra sidste år "Shine" ikke har solgt så meget som forventet. The Sandmen er altså ifølge forsanger Allan Vegenfeldt ikke opløst, men han siger til Politiken, at "det kan sgu godt være, vi ikke kommer ud at spille igen".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA