x

Morrissey udvandrer under koncert

Morrissey udvandrer under koncert

Morrissey har aldrig lagt skjul på, at han er vegetar, og at han har meget lidt respekt for folk, der vælger at spise kød til det punkt, hvor han navngav et The Smiths-album "Meat Is Murder". Han har blandt andet kritiseret tv-kokken Jamie Oliver, og til en koncert i 2008 på Benicàssim-festivalen kritiserede han fra scenen festivalledelsen for at tillade, at der blev solgt retter med kød på festivapladsen.

I den forgangne weekend optrådte Morrissey på den amerikanske Coachella-festival, hvor han lagde ud med Smiths-klassikeren "This Charming Man" for derefter at levere en stribe hits fra både solokarrieren og sin Smiths-tid. Men midt i sættet udtalte Morrissey pludselig, at han kunne lugte brændt kød og tilføjede særdeles diplomatisk: "Jeg håber ved Gud, det er menneskekød".

Derefter satte bandet igang med "Some Girls A Bigger Than Others", men midt i sangen valgte Morrissey at udvandre i protest mod, at der blev stegt bøffer i nærheden. Han vendte dog tilbage og begrundede sin exit med ordene, "Lugten af brændende dyr gør mig syg. Jeg kunne simpelthen ikke bære det".

Herefter færdiggjorde Morrissey sin koncert med en finale, der inkluderede både "Ask" og "How Soon Is Now".

Morrissey kan opleves i Danmark 15. juni i Odense og 17. juni i KB Hallen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA