Nyhed

KayReem udgiver første single

Den danske r&b-sanger ryster hofterne på det første udspil fra det kommende album "Til Damerne"

KayReem er en ny sanger i den danske pop og r&b-musik, men tøver ikke med at gøre sin sukkersøde vokal gældende overfor det andet køn. Nu er r&b-sangeren er snart klar til at sætte sit navn fast i dansk musik med den første single "Ryst", som er lavet i samarbejde med det nye producerhold Trackmansion.

Det nye håb indenfor dansk r&b har rødder i både Mauritius og Danmark og laver dansevenlig og soulet musik, som primært er på dansk. "Ryst" er fra det kommende album "Til Damerne", der ikke lader lytterne tvivle om, hvem den unge sanger henvender sig til.

KayReem har før arbejdet sammen med Jokeren, U$O og de vanvittige rappere fra Torrpedorr og er derfor ikke helt grøn indenfor musikken. Jokerens eget Flamingo Records har også haft R&b-sangeren i deres stald, men KayReem har efter eget udsagn brudt med pladeselskabet og prøver nu nye veje for at komme frem på den danske musik-scene.

Det ser ud til at lykkes for det unge r&b-håb, der er klar med både singlen "Ryst", som ifølge pressemeddelelsen snart er ude, og samtidig har debutalbummet "Til Damerne" i støbeskeen. Vi kan således snart se frem til smøde toner og en lækker vokal fra KayReem.

ANNONCE