x

Karen O laver sang med Har Mar Superstar

Karen O laver sang med Har Mar Superstar

Karen O, karismatisk trækplaster i det hypede New York art-punk-band Yeah Yeah Yeahs, er på vej i studiet for at indspille en R&B-påvirket sang med den ironiske, sleazy funk-provokatør Har Mar Superstar.

Yeah Yeah Yeahs står foran en mindre amerikansk turné, hvor de spiller som supportnavn for The White Stripes. Karen O har fortalt til NME, at hun er åben over for projekter uden for Yeah Yeah Yeahs, og at bandet i øvrigt er i gang med at arbejde på opfølgeren til debutalbummet "Fever To Tell".

Har Mar Superstar, der tidligere har optrådt som Sean Na Na, er i forvejen et bekendtskab af Karen O. – Samarbejdet med Har Mar bliver til noget når vi begge kan finde tid til det, siger hun. – Jeg tror det bliver noget mere R&B-agtigt end Yeah Yeah Yeahs normalt er!

Karen O er for øvrigt taknemmelig over, at hun, efter koncerter i England, overhovedet har kunnet vende hjem til USA med liv og lemmer i behold. Under nogle kaotiske koncerter på Carling Weekend-festivalerne gik det så vildt til på scenen, at hun på et tidspunkt var tæt på at brække nakken efter en tur ned fra scenen med hovedet først.

Nu til vinter vil bandet koncentrere sig om deres næste album, til hvilket de allerede har lavet en del sange. F.eks. nævnes der titler som "Down Boy", "Rockers To Swallow" og "Ten By Ten", som de allerede har spillet til deres koncerter.

Den seneste Yeah Yeah Yeahs single, "Maps", er ude i dag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA