x

Thee Attacks indspiller med kendt producer

Thee Attacks indspiller med kendt producer

Mod 'n' Beat-gruppen Thee Attacks har med en gennemsnitsalder på 21 år haft en eksplosiv karriere med deres skramlede guitarlyd fra de tidlige tressere. Nu er garage-rockerne blevet kontaktet af den Grammy-vindende producer Liam Watson, der skal stå bag knapperne på deres debutalbum.

Thee Attacks har spillet sig ind på flere af de største scener i Danmark og har også besøgt festivaler i Tyskland og Spanien, efter de udgav en seks numre lang ep med bandets karakteristiske lyd. Mod 'n' Beat-gruppen nævner selv blandt andet The Sonics, The Kinks og The Who som inspirationskilder til deres guitardominerede rockmusik.

Det stilsikre danske band er blevet kontaktet af den imponerede topproducer Liam Watson og fik tilbagemeldingen: "I er det bedste tresser-band jeg har hørt i tyve år." De unge fyre i Thee Attacks er nu gået i gang med indspilningerne til debutalbummet i Liam Watsons Toe Rag Studios i London, hvor produceren har specialiseret sig i at optage med analogt udstyr, der udelukkende er fra før 1963.

Liam Watson er et stort producernavn indenfor rockmusikken og er blandt andet kendt for at have indspillet med The Kills og for at mikse den karakteristiske lyd på The White Stripes' succesalbum "Elephant", hvilket også indbragte ham en Grammy i 2004.

Thee Attacks har med Liam Watson fundet det ideelle match til deres tresser-lyd fra fortidens store garage-bands. De danske debutanter er fløjet til de britiske øer og har påbegyndt indspilningerne i London, hvor de også spiller på forskellige spillesteder i den engelske hovedstad.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA