x

MariaMatilde Band klar med debutalbum

MariaMatilde Band klar med debutalbum

De to piger Maria og Matilde er efter sigende vokset op i to hjem, hvor der bestemt ikke er blevet skruet ned for firserklassikerne, og hvor bands som News, Sade og One Two var oplagte til fællesang. Det har medført, at de to nu med deres gruppe MariaMatilde Band er klar med deres egen version af firsernes gode melodier og dansevenlige sange på debutalbummet "Neonkys".

"Neonkys" rummer stærke popmelodier med inspiration i firserne og har selveste Anne Linnet med på nummeret "Skygger". Besøget fra et af deres egne store idoler var en ifølge Maria, der er den ene halvdel af duoen, en stor oplevelse:

"Vi er så inspirerede af hende. Hun ved præcis, hvad hun vil have, og midt i indspilningerne bad hun os alle fise ud, så hun kunne indspille noget kor. Det er fedt at få anerkendelse fra en, man respekterer så meget. Og sangen passer rigtig godt ind i vores lyd på pladen".

"Skygger" med Anne Linnet og resten af den kvindelige duos powerpop kan nu snart opleves på albummet "Neonkys", der er produceret af Søren Mikkelsen, der før har arbejdet med kunstnere som Kim Larsen, Mads Langer og Sys Bjerre. Det bliver spændende at se, hvor langt hit-potentialet rækker fra de to friske piger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA