Nyhed

Pixies annoncerer nyt album

[Opdateret] Hjemmesiden ainr.com har sat en dato på de aldrende rebellers første album i 18 år

Det amerikanske rockband Pixies har ikke udgivet et album siden deres album fra 1991, "Trompe Le Monde". Siden rock-gruppens genforening i 2004 har rygterne verseret om et nyt album, og nu skriver hjemmesiden ainr.com, at et nyt Pixies-album med navnet "Minotaur" kan forudbestilles fra den 15. juni.

Pixies-medlemmerne gik fra hinanden i 1993 efter at have udgivet en ep og fire albums op igennem slutfirserne og starthalvfemserne, hvoraf to af disse senere er endt på Rolling Stone Magazines famøse top 500-liste over de bedste albums nogensinde. Rockbandet blev genforenet i 2004, hvor de også besøgte Roskilde Festival. Pixies-frontmanden Frank Black har i 2006 udtalt, at der aldrig vil komme nyt materiale fra Pixies, selvom bandet spillede sammen live og var glade for det.

Men der er nu endnu en indikation på, at Pixies snart har deres femte ordinære album klar. Hjemmesiden ainr.com har dog kun skrevet meget sparsom information om den kommende plade, men skriver, at den skal produceres af den kendte Steve Albini, der før har været i studiet med Nirvana, Manic Street Preachers og ikke mindst Pixies selv.

Pixies har gennem tiden høstet et hav af anerkendelser fra kolleger, der blandt andre tæller Nirvana-forsangeren Kurt Cobain, medlemmerne i U2 og frontmanden i Radiohead, Thom Yorke. Nu ser det ud til, at fans får det første album fra Pixies i 18 år med "Minotaur".

[Opdateret] Det har efterfølgende vist sig, at der IKKE er tale om et nyt album, men derimod en ny boks med alle Pixies' tidligere udgivelser samt bonusmateriale. Vi beklager fejlen.

ANNONCE