x

Simple Minds udgiver nyt album

Simple Minds udgiver nyt album

Sidste år kunne de skotske rock-koryfæer fra Simple Minds fejre deres 30 års jubilæum med en stor europaturné. Nu har de produktive rockmusikere, som også besøger Horsens til august, det 15. album klar i næste måned.

Albummet "Graffiti Soul" er indspillet i Wales og produceret af den engelske Jez Coad, som også stod bag Simple Minds’ sidste album "Black & White 050505" fra 2005. Frontmanden i rockbandet Jim Kerr har desuden udtalt om arbejdet med det nye album:

"Tidligere havde vi en masse overvejelser om vores plads ind i det store billede, men nogle gange bliver du nødt til at stoppe med at analysere tingene og så bare komme videre. Det er hvad vi har gjort, og vi har aldrig før været så energiske. Vi er rigtig glade for dette album."

Glasgow-bandets store stadion-koncerter i forbindelse med deres 30 års jubilæum har store succeser og har været udsolgte over hele Europa. Den skotske energi kan også opleves i Danmark den 14. august, hvor Simple Minds besøger Horsens. Her er det højst sandsynligt også muligt at opleve det nye album blive spillet live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA