x

Syntaks og Aerosol skriver amerikanske kontrakter

Syntaks og Aerosol skriver amerikanske kontrakter

De to elektroniske projekter Syntaks og Aerosol går begge et spændende år i møde. Electronica-kollegerne har begge skrevet kontakter med amerikanske pladeselskaber og regner med at udgive albums i løbet af året.

Duoen Syntaks, som musikeren Jakob Skøtt og sangerinden Anna Cecilia står bag, er kommet ind på det velkendte Ghostly International, der også har navne som Mathew Dear, Dabrye og ikke mindst danske Choir of Young Believers under deres vinge. Albummet fra den elektroniske duo har fået titlen ”Ylajali” og er allerede færdigindspillet.

De drømmende elektroniske lydbilleder går igen hos kollegaen Rasmus Elm Rasmussen og hans enmandsprojekt Aerosol, der har skrevet kontrakt med det californiske selskab n5MD. Det amerikanske selskab kan pryde sig af at have navne som Last Days, Proem og Bitcrush i deres stald. Aerosols første album på n5MD har endnu ikke fået en titel, men er ligesom Syntaks' album langt henne i processen og forventes at udkomme i år.

Jakob Skøtt og Rasmus Elm Rasmussen har begge en fortid i postrock-bandet Limp, som i 2002 udgav albummet ”Orion” og har siden også hver for sig udgivet albums i forskellige projekter. Nu kan de to elektroniske musikere følges ad over Atlanten og forsøge sig på de nye græsgange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA