Nyhed

Rivers Cuomo udsender solo-dvd

Weezer-frontmanden jammer med fans og spiller solomateriale på dvd'en "Live At Fingerprints"

I november 2008 udsendte Rivers Cuomo sit andet soloalbum, "Alone II - The Home Recordings Of Rivers Cuomo", og i den forbindelse gav han en lidt specielt koncert for at fejre udgivelsen. Han spillede nemlig i pladeforretningen Fingerprints i Long Beach, California, sammen med en række fans, og en optagelse af koncerten udsendes nu som dvd med titlen "Not Alone - Rivers Cuomo & Friends Live At Fingerprints".

Rivers har ved tidligere lejligheder til koncerter inviteret fans af Weezer til at spille sammen med bandet på sangen "Undone - The Sweater Song", og på bandets seneste turné afholdt en række radiostationer auditions, hvor vinderne også fik lov til at spille med bandet til en koncert.

Denne gang var det dog i soloregi, at Cuomo havde bedt fans om at hjælpe med at sammensætte en sætliste af både Weezer og solotracks og spille sangene sammen med ham. Hvordan det gik kan man se på den kommende dvd, der også indeholder musikvideoen til sangen "My Brain Is Working Overtime" og et interview lavet af skuespilleren og den tidligere Phantom Planet-trommeslager Jason Schwartzman.


"Not Alone - Rivers Cuomo & Friends Live At Fingerprints" udsendes 28. april.

ANNONCE