x

Incubus udgiver opsamlingsalbum

Incubus udgiver opsamlingsalbum

Det populære californiske rockband har siden 1995 udgivet seks albums og har haft hele 12 top 10-singler i USA. Nu lader hitmagerne fra Incubus alle singlerne samle på kompilationen "Monuments And Melodies", der også indeholder en ekstra plade med forskellige sjældne numre.

Incubus slog igennem med albummene "Make Yourself" fra 1999 og "Morning View" fra 2001, som begge indeholdt massive hits. Deres progressive rock, der har samtidig har en poppet appel, har gået lige i lytternes hjerter og har gjort rockbandet som et af de mest succesfulde i det sidste årti. Numre som blandt andre "Drive", "Wish You Were Here" og "Pardon Me" har givet rockbandet topplaceringer på hitlisterne op igennem det nye årtusind.

Ud over Incubus’ 12 singler fra karrieren lægger rockbandet også to nye numre med på opsamlingen. Numrene hedder "Black Heart Inertia" og "Midnight Swim" og er begge produceret af Brendan O'Brien, der er kendt for sit arbejde med blandt andre Pearl Jam og Bruce Springsteen. Der er også nye numre på opsamlingens anden skive, der samtidig indeholder b-sider og soundtrack-skæringer samt en coverversion af Prince-nummeret "Let's Go Crazy".

Der er således både noget nyt at hente for nye lyttere af Incubus, og for garvede fans af den succesfulde rock-gruppe, når "Monuments and Melodies" udkommer den 15. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA