x

Sune Wagner kritiserer Billy Corgan

Sune Wagner kritiserer Billy Corgan

Sune Wagner arbejder lige nu på materiale til det næste The Raveonettes-album, og skal man tro de mange indlæg, frontmanden skriver på duoens MySpace-side, så er der en god chance for, at det kommende album vil blive produceret af Thomas Troelsen. Men i det seneste indlæg lægger Wagner dog ud med at kritisere kollegaen Billy Corgan fra The Smashing Pumpkins, der netop har lanceret en ny forretningsidé.

Corgan lancerede nemlig i denne uge en service på den officielle Smashing Pumpkins-webside, hvor folk for $40 kan få adgang til streams fra studiet, hvor Corgan er i gang med at indspille nyt materiale. Fans vil desuden få adgang til videodagbøger, billeder, tekster med mere i løbet af et forløb på tolv uger.

Det nye tiltag er blevet mødt med en del kritik, og blandt andet Sune Wagner har stillet sig undrende overfor Corgans nye projekt. I et indlæg på MySpace skriver han blandt andet:

"Hvad fanden har Billy Corgan gang i??? Han beder sine fans om at betale penge for at se ham nørkle rundt i studiet??? Det vil svare til, at jeg bad jer om at betale for at kunne læse min blog hver dag, svagt!!! Det er underligt at nogle kunstnere stadig tror, at det er de tidlige 90'ere og at industrien overhovedet ikke har ændret sig, vågn up! Jeg synes faktisk, det er en smule pinligt, og jeg mener virkelig, han burde undskylde overfor sine fans. Jeg er rimelig sikker på, at det er dem, der overhovedet har gjort det muligt for Mr. Corgan at købe det skide kamera".

Et besøg på Smashing Pumpkins' webside viser, at den massive kritik er nået frem til Corgan, der nu har annonceret, at den nye service vil blive lanceret til den halve pris (altså $20) og afhængig af, hvor mange der melder sig på, kan prisen falde endnu mere.

The Raveonettes har fortsat ikke valgt en producer til deres næste album, men ud over at skulle spille til Beatday 15. august, så har gruppen også netop annonceret, at de er på programmet til den amerikanske Lollapalooza-festival samme måned.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA