x

Wolfmother udgiver alligevel album nummer to

Wolfmother udgiver alligevel album nummer to

I august 2008 kom det frem, at den australske trio Wolfmother var blevet opløst på grund af interne problemer i gruppen, men nu viser det sig, at frontmanden Andrew Stockdale har tænkt sig at fortsætte med at bruge navnet Wolfmother - dog sammen med en ny gruppe musikere.

Efter opløsningen tog Stockdale en pause, men i februar hyrede han Aidan Nemeth, Ian Peres og Dave Atkins for at færdiggøre det Wolfmother-album, gruppen havde været godt i gang med at skrive sange til. Til NME fortæller Stockdale nu, at de fire musikere har indspillet atten sange i Los Angeles, og de håber at kunne være klar med et nyt album til september.

"Før de andre gutter smuttede, havde jeg skrevet alle de her sange til Wolfmother. Så det virkede lidt latterligt at udsende dem under et andet navn. Så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne fortsætte".

Stockdale fortæller desuden, at det kommende album får titlen "Cosmic Egg" - opkaldt efter en yoga-stilling - og at alting vil være "forstørret" i forhold til debutpladen. Det tunge vil være tungere, det simple vil være simplere, og der vil være alt fra sange på to minutter til sange, der har tolv forskellige stykker.

Det kommende album forventes klar til september og vil indeholde sangene "Cosmic Egg", "White Feather" og "Violence In The Sun".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA