x

Joan Baez til Danmark

Joan Baez til Danmark

Joan Baez er en af de helt store kvindelige skikkelser i den amerikanske folksinger-genre og er måske mest kendt for sit samarbejde med Bob Dylan. Nu kan hun igen opleves i Danmark, når hun gæster Falconer Teatret i efteråret.

Den kendte folkesanger brød igennem helt tilbage i 1959, hvor hun spillede på den velrenommerede Newport Folkfestival. Op igennem tresserne og halvfjerdserne var Joan Baez en særdeles aktiv protestsangerinde og er også kendt for at introducere sit publikum for sange af den dengang ukendte Bob Dylan.

Joan Baez har fortolket en del sange, deriblandt de mange klassiske amerikanske "traditionals", som hun var en af de første til at tage til sig som sangerinde. De senere år har folk-stjernen har et tæt samarbejde med sangeren og produceren Steve Earle, der også producerede albummet "The Day After Tomorrow" fra sidste år.

Der er lidt tvivl om, hvornår den aldrende folksinger-legende sidst besøgte Danmark, men Joan Baez menes ikke at have været i landet siden midten af firserne. Derfor er det glædeligt, at folk-stjernen kommer og spiller sine melodier på Falconer Teatret den 4. november.

Billetsalget starter på mandag 27. april kl. 10 fra billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA