x

Unge kan rasle sig til Roskilde Festival-billet

Unge kan rasle sig til Roskilde Festival-billet

Unge studerende, der går på gymnasiet eller på en af de andre ungdomsuddannelser, får nu en mulighed for at komme gratis på dette års Roskilde Festival. Dansk Røde Kors har netop nu igangsat en landsdækkende skolestafet, hvor organisationen opfordrer unge til at tilmelde flest indsamlere til deres indsamling i oktober. Den klasse, der skaffer flest indsamlere, belønnes med gratis armbånd til festivalen.

Dansk Røde Kors og Roskilde Festival har haft et mangeårigt samarbejde, og festivalens talsmand Esben Danielsen fortæller i pressemeddelelsen, at han er glad for det nye initiativ med skolestafetten:
 
"Roskilde Festival har valgt at indgå i et samarbejde med Røde Kors omkring Skolestafetten, fordi vi synes godt om kampagnens formål. Stafettens kombination af humanitært arbejde og kulturtilbud til unge passer godt sammen med Roskilde Festivals måde at arbejde med holdninger og donationer på".

Den vindende klasse får ud over de gratis armbånd til Roskilde Festival også mulighed for at høre en koncert fra podiet på Orange Scene på festivalen. Kombinationen af en stor musikoplevelse og en humanitær indsats glæder også generalsekretær i Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl, der fortæller i pressemedelelsen, at konkurrencen får de unge engagerede i humanitært arbejde.

Årets Røde Kors-indsamling finder sted 4. oktober og sætter i år fokus på arbejdet med mennesker, der lever med krigens grusomheder tæt inde på livet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA