x

Carpark North slutter turné på Store Vega

Carpark North slutter turné på Store Vega

Carpark North skal denne sommer ud til en lang række af landets festivaler for at give koncerter. Den roste rock-gruppe rammer det meste af Danmark og afslutter med give en stor indendørs-koncert på Store Vega i september, der samtidig bliver den sidste herhjemme i år.

Carpark North har allerede sat deres turné i gang ved at åbne ”FredagsRock”-koncerterne i Tivoli i København og fortsætter nu rundt i landet til blandt andet Skive Beach Party og Spot Festival. I alt spiller den danske trio til cirka 20 forskellige festivaler og Open Air-arrangementer, før de giver den foreløbig sidste koncert på dansk grund i Store Vega.

Herefter er det dog ikke slut med turnévirksomheden for den danske trio. Fokus bliver blot at turnere uden for landets grænser.

Datoen for den store indendørs-koncert er den 4. september, hvilket også markerer årsdagen for bandet tredje udspil ”Grateful”. Albummet blev sidste år godt anmeldt og GAFFA gav udgivelsen fire stjerner og skrev blandt andet:

”Bad taste-balladerne er ikke fortid på ’Grateful’, der igen viser Carpark North som et band af folket. Trioen blæser højt og flot på feinschmeckernes forestillinger om smagfuldt mådehold og blæser deres følelser op på det helt store widescreen-lærred. Fred være med dem, for de har sangene til at slippe af sted med unoderne.”  

Den danske rockgruppe giver nu de danske fans gode muligheder for at høre de fængende rockballader i Danmark, og billetterne til den sidste stort anlagte koncert kan erhverves på billetnet fra den 27. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA