x

Janus Hecht udgiver debut-ep

Janus Hecht udgiver debut-ep

Den semi-professionelle skiløber Janus Hecht har en sangstemme og en eftertænksomhed gemt under sit vilde ydre, når han udfolder sin sportsgren på de høje tinder. I sidste uge udkom hans debut-ep "All In Your Hands", der byder på en mild blanding af indie og folk.

Ep'en er produceret i samarbejde med manden bag bandet A Kid Hereafter, Frederik Thaae, der tidligere også har produceret for blandt andre Murder og Lise Westzynthius. Lyden er domineret af akustiske guitarer, strygerarrangementer og ikke mindst Janus Hechts karakteristiske stemmeføring.

Sammenhængen mellem en ekstremsport og den introverte udgivelse er måske ikke til at finde ved første øjekast, men Janus Hecht påpeger selv to ting, som begge dele har til fælles, i et interview med dr.dk:

"Freestyle-ski handler om at udtrykke en personlig stil og skille sig ud, næsten som en slags ekspressiv dans. Sådan er det også med musikken. Begge dele handler om at udtrykke sig fuldstændig frit. For mig er det ikke noget modsætningsfyldt. Det, der gælder for mig, er, at jeg sammenstykker forskellige klodser til en figur, som er min egen"

Sangerens musikalske figurer kan høres på debut-udgivelsen, som er udkommet, og en forsmag på Janus Hechts afdæmpede ep kan høres på hans MySpace-side.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA