x

180º Virvar giver ny alternativ koncert

180º Virvar giver ny alternativ koncert

Det københavnske electronica-orkester 180º Virvar har før udfordret deres publikum med blandt andet en koncert i Rundetårn, lydløse koncerter og koncerter, der har foregået i total mørke. Intet er med andre ord givet på forhånd, når det alternative orkester går på scenen den næste gang på Loppen den 30. april sammen med Late Night Venture.

180º Virvar gør et stort stykke arbejde for at nytænke deres koncerter og har turneret rundt i landet med deres InnovaTour. Denne gang forsøger det københavnske orkester at omstrukturere deres musik og har indledt et samarbejde med Copenhagen Jazz String Quartet og byder samtidig på ny instrumentering fra en sav og en harmonika. Bandets forklarer deres alternative tilgang koncerterne i deres pressemeddelelse:

"Der er ingen grund til ikke at nytænke koncertoplevelserne. Vi syntes egentlig, at alle danske bands bør gøre det, for det giver nogle helt specielle oplevelser, når tingene er vendt på hovedet og musikken eller stedet er nyt."

Koncerten bliver sammen med det københavnske indieband Late Night Venture, der er har flere pladeudgivelser i bagkataloget, og det selvbetitlede debutalbum fra 2006 fik også rosende omtale af GAFFAs anmelder, der gav albummet fire stjerner.

Loppen slår med andre ord dørene op 30. april for en spændende koncertaften, hvor fans og andre interesserede kan få eksperimenterende sceneoplevelser og god musik i form af de to alternative orkestre, der besøger Christiania-spillestedet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA