x

Moby udgiver nyt album

Moby udgiver nyt album

Den amerikanske electronica-musiker Moby var allerede inden udgivelsen af det millionsælgende album "Play" fra 1999 en højt anset artist, og har også flere gange besøgt det danske festivalland med sine lettilgængelige elektroniske rytmer. Nu vender Moby tilbage med sin niende studieudgivelse, der kommer til at hedde "Wait For Me".  

Moby har allerede lagt en smagsprøve på albummet ud i form af nummeret "Shot In The Back Of The Head", som kan høres på hans hjemmeside, hvor man også kan se musikvideoen, der er instrueret af ingen ringere end kultinstruktøren David Lynch. Den alternative kunstner, som før har spillet både trommer, bas og guitar på sine albums, har selv tegnet det nye albumcover og har indspillet hele albummet i sit hjemmestudie. Moby fortæller selv på sin hjemmeside om ideen med at lave hele albummet på hjemmefronten:

"Det er et mere stille, melodisk og melankolsk, men også et mere personligt album end nogle af de plader, som jeg har lavet før. Det er også, på godt og ondt, alt sammen hjemmelavet, da jeg har indspillet derhjemme med mine venner og selv har tegnet coveret med en sprittusch på papir."

Moby fortæller desuden, at han laver dette hjemmelavede album for ikke at være afhængig af markedets krav. Om det er lykkedes for den millionsælgende kunstner at gøre sig kunstnerisk uafhængig, kan man høre på det nye album "Wait For Me", der udkommer den 29. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA