x

GAFFA maj er på gaden

GAFFA maj er på gaden

GAFFA maj er på gaden i dag, og der bydes på rigtig meget læsestof ikke bare i selve bladet, men også i den medfølgende festivalguide. GAFFA tager nemlig endnu engang pulsen på det enorme bud af danske festivaler og præsenterer dem i GAFFA Festival Guide '09, hvor der udover en gennemgang af danske festivaler også er fremhævede nordiske og europæiske festivaler samt artikler med festivalhistorier og anekdoter.

Forsiden af selve bladet prydes endnu engang af Outlandish, der også var på forsiden af GAFFA i november 2005, hvor de deres version af en valgplakat fik en hel del omtale. Denne gang fortæller de historien om albummet "Sound Of A Rebel", der kommer efter en periode, hvor trioens medlemmer primært har fokuseret på soloprojekter.

Derudover har GAFFA mødt Depeche Mode, Lisa Ekdahl, Oh No Ono, Diana Krall, Mike Viola og The Benefits samt mange andre, hvilket der er kommet en lang række artikler og nyhedshistorier ud af. Derudover lancerer GAFFA i denne måned en temaserie om musik og computerspil, der blandt andet ser på lanceringen af det kommende spil "Guitar Hero: Metallica".

Bladet er desuden pakket med anmeldelser af nye udgivelser, demoer og dvd'er, så der er al mulig grund til at samle bladet op på en café, et bibliotek, et spillested, en musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig.

Hvis du er Klub GAFFA-medlem, får du bladet tilsendt med posten, og så kan du også glæde dig over det store tillæg om det legendariske vestkystband Eagles, der er koncertaktuelle i Malmö 29. maj og Århus 30. maj. Vi fortæller hele deres historie og viser masser af flotte billeder fra før og nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA