x

Nevermind-studiet i smadder

Nevermind-studiet i smadder

Smart Studios i Madison, Wisconsin, hvor Nirvana indspillede dele af gennembrudsalbummet Nevermind, er blevet skadet som følge af et traffikuheld, fortæller NME. I sidste uge tørnede et gravko-lignende køretøj ind i studiet efter at have ramt en bil i et stærkt trafikeret kryds tæt ved det bygningskompleks, der rummer studierne.

Studiet ejes af produceren og Garbage-trommeslageren Butch Vig. Nirvana indspillede i studiet i en uge i april 1990 med Vig bag knapperne, og det var under disse sessions, sangen "Polly" blev indspillet. Derudover har U2, Beck og Smashing Pumpkins også indspillet i Smart Studios.

Garbage havde arbejdet på opfølgeren til beautifulgarbage indtil så sent som en time inden, uheldet skete. På billedet, der er taget af Garbage-sangerinden Shirley Manson, ses stueetage-delen af studiet, der er totalt ødelagt, med skader anslået til 50.000 dollars. Butch Vig fortæller: "Hvis det havde sket tre dage tidligere, ville bandet Paris, Texas have været derinde. De ville være blevet slået ihjel."

Studiet har i øvrigt været forfulgt af uheld gennem ti år, hvor flere køretøjer har ramt det – lige fra en bådtransport til diverse spritbilister, og en dag ankom Butch Vig og så, at kælderen var totalt oversvømmet.

Det næste Garbage-album skal efter planen udkomme til februar eller marts og beskrives af Vig som mindre poppet og mere mørkt og støjende end bandets forrige udspil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA