Nyhed

Nevermind-studiet i smadder

Butch Vigs Smart Studios skadet af gravko

Smart Studios i Madison, Wisconsin, hvor Nirvana indspillede dele af gennembrudsalbummet Nevermind, er blevet skadet som følge af et traffikuheld, fortæller NME. I sidste uge tørnede et gravko-lignende køretøj ind i studiet efter at have ramt en bil i et stærkt trafikeret kryds tæt ved det bygningskompleks, der rummer studierne.

Studiet ejes af produceren og Garbage-trommeslageren Butch Vig. Nirvana indspillede i studiet i en uge i april 1990 med Vig bag knapperne, og det var under disse sessions, sangen "Polly" blev indspillet. Derudover har U2, Beck og Smashing Pumpkins også indspillet i Smart Studios.

Garbage havde arbejdet på opfølgeren til beautifulgarbage indtil så sent som en time inden, uheldet skete. På billedet, der er taget af Garbage-sangerinden Shirley Manson, ses stueetage-delen af studiet, der er totalt ødelagt, med skader anslået til 50.000 dollars. Butch Vig fortæller: "Hvis det havde sket tre dage tidligere, ville bandet Paris, Texas have været derinde. De ville være blevet slået ihjel."


Studiet har i øvrigt været forfulgt af uheld gennem ti år, hvor flere køretøjer har ramt det – lige fra en bådtransport til diverse spritbilister, og en dag ankom Butch Vig og så, at kælderen var totalt oversvømmet.

Det næste Garbage-album skal efter planen udkomme til februar eller marts og beskrives af Vig som mindre poppet og mere mørkt og støjende end bandets forrige udspil.

ANNONCE