x

Kashmir spiller "hemmelig" klubkoncert

Kashmir spiller "hemmelig" klubkoncert

Som tidligere omtalt på GAFFA.dk er Kashmir blandt årets optrædende til Grøn Koncert-turnéen i juli. Gruppen har dog, i lighed med tidligere turnéer, valgt at varme op til turnéen med en intimkoncert på Roskilde-spillestedet Gimle 14. juli, fortæller de nu på deres MySpace-profil. Koncerten er en smule hemmelig, idet den ifølge gruppen ikke bliver annonceret i pressen eller via annoncer. Eneste chance for at sikre sig billet til denne koncert er ved at melde sig ind i den såkaldte KlubBeatbox – medlemskabet er gratis, og man vil til enhver tid kunne melde sig ud igen.

Alle medlemmer af KlubBeatbox vil 1. juni modtage et link, hvorfra der kan købes to billetter til koncerten.

KlubBeatbox er en særlig klub drevet af Kashmirs bookingbureau, Beatbox Booking & Concerts.

Der sælges kun 400 billetter til koncerten. Døren åbnes 20.00, og koncerten starter 21.00. Der er ikke support på denne koncert. Billetterne sælges efter først til mølle-princippet og koster 200,00 kr + gebyr.

Man kan melde sig ind i Klub Beatbox ved at klikke sig ind her. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Peter Sørensen fra Beatbox på [email protected]

Koncerterne på Grøn Koncert bliver i øvrigt Kashmirs eneste udendørskoncerter i 2009. Kashmir arbejder for tiden på opfølgeren til deres femte album, 2005-udgivelsen "No Balance Palace". Arbejdet har dog trukket ud, og albummet ventes nu først på gaden i 2010.

Grøn Koncert finder sted i otte danske byer i dagene 16.-26. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA