x

Oplev Månedens Demo live på fredag

Oplev Månedens Demo live på fredag

På fredag den 8. maj er det tid til Månedens Demo på Lades Kælder i København. Denne gang er det Århus-bandet Tales Of Murder And Dust, med support af københavnerne fra Surfbreakers And The Bellygroove

Med et dvælende lydbillede, fyldt op af stemning, guitarer og støv, leverer århusianerne lydsporet til enhver spaghetti-western. Demoen er optaget med en enkelt mikrofon i øveren, men det er tydeligt, hvor gode sangene er. Gruppen ved præcis, hvad de vil, og det lyder rigtig fedt.

"Guitarflader, twang og akustisk spil lægges i lag oven på de meget monotone trommer med masser af rum. Sangene er skrevet med sikker hånd, og de gode melodier lider ikke under af, at stemningen er vægtet højere i mikset. Det hele holdes langt nede i tempo, men det bliver aldrig kedeligt", stod der i en meget begejstret GAFFA anmeldelse.

Support-bandet er mere oppe i tempo, men har nogle fælles træk i lydbilledet. Der er glimt af country, der twanges, og scenen er mørk og
amerikansk. Men der trækkes her også på ting som Sort Sol eller de mere hektiske Nick Cave-ting. Der er en nervøs energi imellem al whiskyen og landevejen.

"Der er mange ting i den sitrende varme gryde. Numrene står knivskarpt og intense, spillet lige til stregen af et band, der virkelig kender hinanden", stod der i en anmeldelse, der også her bar præg af, at anmelderen glædede sig til koncerten fredag.

Har man brug for et skud ørken og mørke, så burde der være begge dele til overflod i kælderen.

www.myspace.com/talesofmurderanddust
www.myspace.com/surfbreakers


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA